I'm still alive!
Heey allemaal!
Ik weet het, het is al eeuwen geleden dat ik hier iets heb geschreven! But life goes on en ik heb ook weer niet zulke extreme dingen meegemaakt de laatste tijd! Het is best druk geweest op het werk, veel geregel voor VIP groepen en dergelijke, en tussendoor doe ik random dingen die op zich het vermelden ook niet waard zijn! Cambodia is starting to grow on me - wat natuurlijk altijd het geval is wanneer het bijna tijd is om weer weg te gaan. Volgende week is officieel alweer mijn laatste werkweek. Gelijk daarna (jawel) ga ik op reis. Eerst nog even in Cambodja waarschijnlijk, en dan helemeaal naar boven reizen door Laos, en vervolgens in het noorden van Vietnam begin ik om weer helemaal naar het zuiden te reizen. Er is nog niet echt een concreet plan, behalve dan dat ik op 14 juli in Vietnam zal zijn (ingang visum!) en op 11 augustus zal ik uiteindelijk Azie gaan verlaten op weer terug te vliegen naar NL. Afgezien van dat.. nou we zullen zien hoe snel het gaat, wat ik leuke plekken vind en wat niet!
Voor de rest.. ja het leventje gaat gewoon rustig aan verder hier, net als het ongetwijfeld ook het geval zal zijn in Nederland. Ik ben tussendoor nog naar Beng Melea en Koh Ker geweest (google maar), nog meer tempels - jawel ik geloof niet dat ik straks nog tempels kan en uberhaupt wil zien! En ook ben ik nog een weekend naar Bangkok geweest (en nee ik heb niets meegemaakt van de oorlog die daar praktisch gaande was), ik ben niet helemaal gek natuurlijk he!
En eigenlijk is het nu langzaamaan alles afhandelen (school verslagen etc) want na volgende week zit het er toch echt alweer op. En in kleine dingen is dat te merken. Mijn fiets is aan het aftakelen en die zal niet lang meer meegaan. Mn voorraad eten in huis is langzaamaan aan het slinken, ik ben ook langzaamaan alles gewend geraakt (zelfs de hitte, jawel!) wat altijd betekend dat het bijna tijd is om weer weg te gaan. En dan natuurlijk het feit dat het regenseizoen nu langzaam aan het beginnen is (dat betekend meestal gewoonweg een regenbui in de namiddag of avond, het regent niet de hele dag ofzo!) en dat is meestal gewoonwg een verkoeling buiten!
Nou ik ga weer stoppen voor nu. Ik zal binnenkort nog wel wat random fotos uploaden (voor zover dat gaat lukken) en wie weet heb ik dan wel enigszins een reis update (waarschijnlijk niet ;)).
Hoi Amanda,
Wat gaat de tijd toch snel!! Volgende al weer je laatste week. Wij willen je vanaf hier alvast een fijne vakantie toewensen en veel plezier op je rondreis. Nog bedankt voor je kaart.
Groetjes vanuit (een af en toe regenachtig) Tholen
Berlinda, Johnny en de kids